Support » Plugin: MailPoet 2 » Showing only images or entirely blank

  • Resolved dekruyff

    (@dekruyff)


    In my case, all of a sudden, the emails that are sent after posting a new blog, only shows the images without the excerpt, or in some cases is entirely empty.

    What’s going on, as I see others that report that only text and no images are shown. Can we rollback to a previous working version until you fixed this?

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • I have the same problem.
    The example newsletter looks good but when I send the newsletter to myself to check the mail is totally empty.
    I have the problem here for almost a month now.

    @dekruyff it seems that the problem only occurs when you duplicate a newsletter. When you make a new one it shows text although I have html code shown as well 🙁

    Thank you @swollie but in my case that doesn’t help. I use the plugin mainly to notify subscribers of a newly posted blog. So I don’t have a choice to make a new one instead of copying.

    A while ago, I also had HTML in my messages, very annoying.

    So due to those malfunctions, I am about to investigate alternatives for MailPoet.

    Plugin Author MailPoet

    (@wysija)

    Hey all, please try MailPoet 3 instead. The development of MailPoet 2 has ended and MailPoet 3 is actively developed now with weekly releases: https://wordpress.org/plugins/mailpoet/

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Showing only images or entirely blank’ is closed to new replies.