Support » Plugin: qTranslate X » showing both languages on the front-end after update

Viewing 13 replies - 1 through 13 (of 13 total)
  • Plugin Author Gunu

    (@grafcom)

    @gediweb

    which plugins you use and what theme?

    Can you troubleshoot with this?

    Try to reproduce the problem under a simpler configuration with as many plugins off as possible and with one of the standard themes, like “Twenty Fifteen”, “StoreFront”, etc. This may help you to figure out which plugin is in conflict.

    If this is a online site, then maybe you can make a copy for testing.

    Thank @gunu. It is a live site, so let me make a copy and try it out.

    ok, I made a copy to: http://test.onezoneusa.com

    Checked it with all the plugins except qtranslate OFF and the problem was still there. Changing the theme to twentyfifteen solved the double content, but http://test.onezoneusa.com/es did not work so I couldnt test the spanish side.

    My theme is U-design using a child theme. Any ideas?

    Update: Never mind about spanish site not working on twentyfifteen. It Works. I just had the wrong url in the settings. So definitely u-design.

    Plugin Author Gunu

    (@grafcom)

    So definitely u-design.

    But it works with qTranslate X version 3.4.4. ?

    yes!

    Plugin Author Gunu

    (@grafcom)

    Then we must find a solution. Now it is time for me to sleep….. 🙂

    Plugin Author Gunu

    (@grafcom)

    @gediweb

    the problems with the language codes is that on Featured pages, text widgets and Featured posts?

    I have the problem on my test-site only with Featured pages. Text widget and Featured posts working properly.

    @gunu,

    That is correct it seems to only happen on the home page(featured page). I translated the “about us” page and works perfectly.

    Hi @gunu,

    Just checking in. Any idea when you’d be able to figure out the featured page problem? Wanted to give my client an idea on when the project will be completed 🙂 Thank you!

    Plugin Author Gunu

    (@grafcom)

    @gediweb

    I’ve asked John to look at this. I do not know if he has the time now but I hope asap.

    great! thank you

    Plugin Author Gunu

    (@grafcom)

    @gediweb

    please try the latest beta version, download it here

    Great! duplicates gone & country codes gone! So far so good! I’ll let you know if I find any more bugs, but looks like it working perfectly!!!

Viewing 13 replies - 1 through 13 (of 13 total)
  • The topic ‘showing both languages on the front-end after update’ is closed to new replies.