Support » How-To and Troubleshooting » Show posts using “category_name” is not working for new categories

Show posts using “category_name” is not working for new categories

  • Hi!
    I always separated my new posts in categories like this:
    <?php query_posts(“category_name=12&orderby=post_date&order=DESC&showposts=5”); ?>
    <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    ” rel=”bookmark”><?php the_title(); ?></br></div>
    <?php endwhile; ?></td></tr>

    But, it’s not working for my new categories as 29, 30 and 31… I think it´s happening since I upgraded my website, and I have no clue of what´s happening… if I write a category number like 8, it works, if I write a new category number as 31, it doesn´t! 🙂 And YES, I have posts on them.

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • You should be using:




    To use the category_name argument you would have to do it like this:


    replacing “the-category-name” with the category *slug*, that is the url-formatted form of the name for that category.

    kaf- sorry to post in this thread, but I was wondering if you got my email regarding your download plugin?

    Arlo, yes I did (assuming you are who I believe you to be :) ). You didn’t receive my reply?

    I never got a reply, weird (the email was from me at automatorworld.com), Send again? Try steve@dalahus.com

    I’ll send it again.

    I haven’t gotten it…someone doesn’t want you to send me email!

    How nice. I’ve checked with a friend and they’re also not getting my email. Guess I’ve got something to look into with my host. I’ll resend through my backup service/email.

    Umm…I hate to say this..but if you sent via that service, no go.

    Thank you so much Kafkaesqui!! 🙂

    Not yet Arlo. I have to drop the pc off broadband and move it to a landline for dial-up; service won’t allow remote smtp access. I’ll send it sometime today. Promise. Meanwhile I’ve learned *my* smtp is funked, possibly for the last month!

    (Ahh, mod-ern technology. Gotta love it; otherwise it’ll hunt you down and kill you.)

    Jaqueline, glad to help. And sorry we’ve hijacked the thread for my own personal gum-ups. Ugh.

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • The topic ‘Show posts using “category_name” is not working for new categories’ is closed to new replies.