WordPress.org

Forums

Postie
[resolved] Show multiple pictures without gallery? (6 posts)

  1. beaker314
    Member
    Posted 1 year ago #

    I would like to have each image show in the post with the designated image template instead of needing a gallery to show multiple pictures. Is this possible?
    As an aside, I noticed that if I turn on gallery that pictures do not show up in replies (comments)

    http://wordpress.org/plugins/postie/

  2. kaye.david
    Member
    Posted 1 year ago #

    I also may have this issue. I create an e-mail using the default post format of standard. I'm using the TravelBlogger Theme. My pictures and comments load in line very well, but at the bottom of the post is all the pictures as thumbnails. If I edit the post I can delete all the thumbnails as they are in a single picture called gallery, and then my post shows up just as the pictures I sent in-line in the e-mail. I am new to WordPress, and not a proficient programmer, although I can take direction. IS there something I manually need to change in Postie or WordPress or should I just go into the Post and delete the gallery after using Postie. I would like to automate Postie as much as possible because traveling you usually don't get great internet connections. Thank you for any assistance.

  3. Wayne Allen
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    @beaker314

    Did you look at the "Image Handling" section of http://wordpress.org/plugins/postie/other_notes/

  4. Wayne Allen
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    @kaye.david
    It sounds like you have the "Automatically insert image gallery" setting turned on.

  5. beaker314
    Member
    Posted 1 year ago #

    If I do not turn on the gallery then only the first picture shows up. If I turn on the gallery then I get all of the pictures in the gallery. What I would like is to have every picture in the post without having to turn on the gallery.

  6. Wayne Allen
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Sorry about the delay - too much email...

    Are you using plain or html in the "Preferred Text Type" setting?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Postie
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.