Support » Plugin: Flowplayer HTML5 for WordPress » shortcodes causing video not found

  • Resolved KrissieV

    (@krissiev)


    ok, so this is odd, and I’m sure likely something on my end, but I can not for the life of me figure it out.

    My site is a video library that is just one page. The page loads a black video file using a shortcode, just to initialize a player and it works just fine. I then use some api script to allow people to click on and preview videos – I pull the fields out of WordPress for each video to build the script, just loading them into the existing player on the page. Again everything works fine, videos play.

    Now when I use any other shortcode on this page or another one, it tells me html5:video file not found. Tested and received the same results in Chrome, Firefox and Safari. Can not for the life of me figure out why. The same file urls are being used by the api code and work… the shortcode works with that one video file… I’ve adjusted the autoplay and other video specific settings to be idential to the one that works, but no dice.

    Any light that can be shed, would be great.

    http://wordpress.org/plugins/flowplayer5/

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • oh and if I take the flowplayer script out of the page, the shortcode will work as a typical html5 video and plays… weird

    ok, I think I’ve figured out my problem. So just disregard. My webm files are to blame.

    Plugin Author Ulrich

    (@grapplerulrich)

    WordPress Contributor

    I am glad that you were able to solve your problem.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘shortcodes causing video not found’ is closed to new replies.