• Resolved ttoaster

    (@ttoaster)


    Hi,

    As mentioned to you (directly) a few weeks ago, there is a bug in the HTML rendering of the Short Description output of the results of the Ajax Search. It looks ugly!

    Any idea when you might release a new version to fix this issue? It is causing me issues and making me regret purchasing the Pro version.

    When are you going to include Product Tags in the Ajax Search? I did mention that too…

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Author Kaira

    (@kaira)

    Hi @ttoaster

    I’ve fixed this and will release it this week coming.

    Apologies for the delay, I’m just trying to finish a few other updates before releasing the next version.

    The next release will include tags too as you requested.

    Thanks

    Thread Starter ttoaster

    (@ttoaster)

    Hi,

    Great thank you for the update, I look forward to installing it.

    Thread Starter ttoaster

    (@ttoaster)

    Any update on this, been almost 2 weeks since you stated you were about to release the updated and patched version?

    • This reply was modified 1 year, 3 months ago by ttoaster.
    Plugin Author Kaira

    (@kaira)

    Hi @ttoaster

    I’m just testing my latest changes and add-ons… Again, apologies for it taking longer than expected (1 man business doing everything).

    It will 100% on Monday or Tuesday… Hope that is ok.

    Thanks

    Plugin Author Kaira

    (@kaira)

    Hi @ttoaster

    I’ve just posted the update… Please let me know if it works for you.

    You’ll see new settings to include the categories and/or tags names when doing a search.

    Hope you like it.

    Thanks!

    Thread Starter ttoaster

    (@ttoaster)

    Hi,

    Thank for the update, you have indeed fixed the HTML rendering and the Tag search seems to work fine, however the Short Description (if enabled) has ALL the text in it underlined.

    Any way to fix that? CSS, or is it a coding issue?

    Plugin Author Kaira

    (@kaira)

    Hi @ttoaster

    Sure, that is most likely getting the underline from somewhere, can you add in a link to your site so I can see… I’ll be able to give CSS to remove it then.

    Thanks

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Short Description Bug…’ is closed to new replies.