• Resolved maragotti

    (@maragotti)


    Hi!

    In my store I have two classes standard on Woocommerce, but some products must have a specific shipment price different from this two. The checkout page it shows me the price of one of the two standard zones instead of the specific shipment.
    Can you help me?

    Many thanks!

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author innozilla

    (@innozilla)

    Hi @maragotti,

    Things that may cause the problem: plugin and theme conflict
    Are you using 3rd party plugins for shipping?

    If yes, mostly 3rd party plugins causes error to other shipping plugin. you can try deactivating 3rd part plugin and change the theme to default. and check if it works.

    If no please provide me with the things bellow so that i can check.

    can you please send all screenshots for the 2 classes on how you add the prices and also the product where you add the per product shipping and class.

    Thanks

    • This reply was modified 3 years, 12 months ago by innozilla.
    Thread Starter maragotti

    (@maragotti)

    Hi!

    I’m not using 3rd party plugins for shipping 🙂

    Here’s a screenshots: https://drive.google.com/drive/folders/126hIZcv4UQYQm7DKkmOPa7HWnb5veIXl?usp=sharing

    Many thanks!

    Plugin Author innozilla

    (@innozilla)

    Hi @maragotti

    1.As i can see on the screen there is a 3rd party plugin called “Shipping rate by Distance”
    2020-07-17_15-09-41
    >please try deactivating it and test.

    2. also please try changing this to “no class” if it works.
    2020-07-17_15-06-25

    that class might cause the problem. or bypass its features

    3.lastly also you have many “shipping zone” some of it may be cause it not to work. (not set properly) you can try disabling theme all and test. if it work there is a problem with the shipping zone set-up.

    just let me know. or add me on skype: innozilla so that i can communicate directly.

    Thanks

    • This reply was modified 3 years, 12 months ago by innozilla.
    Thread Starter maragotti

    (@maragotti)

    Hi!

    I added you on Skype 🙂

    Plugin Author innozilla

    (@innozilla)

    We already talked via skype and fixed the problem.

    solution:
    WooCommerce->Settings->Shipping Tab->Innozilla per product shipping

    2020-07-21_20-52-13

    Stand Alone method must be enabled to work.

    but i suggest the PRO version because it is more stable.

    Thank you

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Shipping per product don’t work’ is closed to new replies.