Support » Plugin: WooCommerce Weight Based Shipping » Shipping Options Not updating

  • Resolved adamjreeves

    (@adamjreeves)


    Hi there.

    I have several shipping zones with weight based shipping options.

    The top one in the list that applies appears to get picked up properly but the others don’t.

    If I print out each available rate when the product is added the output is:

    WC_Shipping_Rate Object ( [data:protected] => Array ( [id] => wbs:15:542cd089_royal_mail_1st_class_large_letter [method_id] => wbs [instance_id] => 15 [label] => Royal Mail 1st Class Large Letter [cost] => 0.95 [taxes] => Array ( ) ) [meta_data:protected] => Array ( ) ) WC_Shipping_Rate Object ( [data:protected] => Array ( [id] => wbs:8978d31b_royal_mail_2nd_class [method_id] => wbs [instance_id] => 0 [label] => Royal Mail 2nd Class [cost] => 0.75 [taxes] => Array ( ) ) [meta_data:protected] => Array ( ) ) WC_Shipping_Rate Object ( [data:protected] => Array ( [id] => wbs:1f1cff17_royal_mail_1st_class [method_id] => wbs [instance_id] => 0 [label] => Royal Mail 1st Class [cost] => 0.95 [taxes] => Array ( ) ) [meta_data:protected] => Array ( ) ) WC_Shipping_Rate Object ( [data:protected] => Array ( [id] => wbs:8978d31b_royal_mail_2nd_class_2 [method_id] => wbs [instance_id] => 0 [label] => Royal Mail 2nd Class [cost] => 2.20 [taxes] => Array ( ) ) [meta_data:protected] => Array ( ) ) WC_Shipping_Rate Object ( [data:protected] => Array ( [id] => wbs:1f1cff17_royal_mail_1st_class_2 [method_id] => wbs [instance_id] => 0 [label] => Royal Mail 1st Class [cost] => 2.90 [taxes] => Array ( ) ) [meta_data:protected] => Array ( ) ) WC_Shipping_Rate Object ( [data:protected] => Array ( [id] => wbs:0dd3bc79_weight_based_shipping [method_id] => wbs [instance_id] => 0 [label] => Weight Based Shipping [cost] => 0.00 [taxes] => Array ( ) ) [meta_data:protected] => Array ( ) )

    I’m not sure if it’s relevant but the first option has a valid instance ID whereas the other shipping options all have 0. If I make changes to the other options the changes aren’t reflected unless I put that option first in the list. There are also several other options that aren’t being detected at all.

    What’s the best way of resolving this?

    Thanks

    Adam

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Shipping Options Not updating’ is closed to new replies.