Support » Fixing WordPress » Sharing on Facebook issue

  • Hey guys,

    I just started out my blog yesterday and I’m having a little trouble sharing my posts on Facebook. I am using for that the Jetpack Publizice plugin. The thing is, yesterday I wrote my first article and shared it on Facebook. It looked like this:
    https://screenpresso.com/=TyFKf

    Now, I wrote another article today and wanted to share it as always. The result:
    https://screenpresso.com/=0EREg

    As you can see, no article title and no image. I haven’t changed a thing to the website since yesterday. What might be the problem?

    Regards,
    Oancea Cezar

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Hi there, it shows great for me as screenshot below:

    https://prnt.sc/j49xde

    There is a title and image.

    I think, you need to debug your url, just input the URL through this link below and click “scrape again”

    https://developers.facebook.com/tools/debug/

    Hope it helps.

    Thread Starter jreister

    (@jreister)

    @immermanalu I did it and I am still seeing the same thing on my webpage. But on the Facebook debug tool it shows correctly. Anyways, I managed to track the source of the problem as the editor I’m using when creating articles. If I use the editor from /wp-admin/, this happens when articles. Since then I wrote more articles using wordpress.com editor and when I create them from there, they show correctly when sharing. Guess I’ll just keep using the last one.

    Thanks for the help anyways!

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Sharing on Facebook issue’ is closed to new replies.