Support » Plugin: Social Media Feather | social media sharing » Sharing Buttons Not Working

  • I’ve enabled Facebook and Pinterest sharing buttons on the blog page of my site, but the buttons just crash when you click on them, and nothing gets shared (a pop up box appears for about a nano second then disappears). Any insight you can share with me on how to fix this would be greatly appreciated. Blog page: http://www.theprojectbin.com/blog/

    What’s strange is that the Follow buttons work.

    If it helps, I use the WP Sara’s Theme. I have no idea what version of WP I’m using.

    Thank you so much!

    https://wordpress.org/plugins/social-media-feather/

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • I actually have 3 websites where I use your Social Media Feather. They are http://www.southernfriedtravel.com
    http://www.southernfriedscribe.com & http://www.southernfriedtlc.com all of which are WordPress.org sites.

    I know you just updated your newest version 3 hours ago, but the social media buttons aren’t showing up on any of my three sites. They were there yesterday, but not today. This is the second time this has happened since I installed the plugin. I want to keep using the social media feather buttons because I like them a lot, except when they don’t display… lol. I thought I’d let you know what was going on.

    Thanks.

    @denisestorck : the plugin seems to have been removed from your site so I cannot troubleshoot

    @trease : the buttons seem to show fine on my end. The update didn’t really change anything in the logic, it was just a text change in the plugin description so it should not have had any effect.

    The plugin is still installed on all three websites, but when I go to the plugin settings the actual icons are nowhere to be seen. All I have is The Customize Look, icon skin set on regular, the pink area with the extra icon skins, grey fade effect and light prompt overlay buttons, the icon size and all the other stuff below that. I deactivated and reactivated the plugin. I uninstalled and reinstalled it. Nothing works to get the icons to display in the plugin settings page or on the actual websites.

    I use the Longform theme on my http://www.southernfriedscribe.com site, the Resonar theme on the http://www.southernfriedtlc.com site and the Radcliffe theme with the swww.southernfriedtravel.com site. Do the Social Media Feathers not work well with these themes?

    It’s possible one of my other plugins may be messing this one up, but I don’t know. I’m not techie savvy at all.

    Would jetpack, Aesop story engine, Askimet, Bootstrap shortcodes, custom Facebook feed, Final tiles grid gallery lite, gallery carousel without jetpack, Google analytics dashboard for WP, MailChimp, page builder by site origin, tiled galleries carousel without jetpack, TinyMCE advanced, UpdradtPlus backup restore, WP user Avatar, Yoast SEO, iThemes security. Wordfence interfere with this plugin?

    I already deactivated Social Media widget by acurax. I also went down on size to 32×32 on the icon size.

    I’m at a loss and ready to delete this plugin from all three sites. I like it when it works. The icons just refuse to show up, even in the installed plugin.

    What do I do to get a permanent fix? I don’t know code, except for just a tiny bit, so please don’t ask me to code anything. You can ask my son. Eli who is my other admin.

    I like things that plugin easily without me having to spend 6-8 hours trying to figure out what is wrong to no avail. I’m almost 60 and this frustrates me, but I’m a writer and am supposed to be able to do this, but it seems I often can’t. I’m sure it’s something I’ve done, but I don’t know what. And I don’t mess with code at all.

    Any help is greatly appreciated and I’m trying to learn. but it isn’t always easy for me. Anyway, thanks.

    The plugins are still there, but I don’t know why the icons refuse to display within the plugin, the widgets or on my site. I hope this can be figured out because I really like your widgets. They’re beautiful and pretty cool.

    Okay, something totally weird is going on. The icons show up on all 3 of my sites on an older HP laptop in Firefox with Windows 10, but they arn’t showing up on this newer Asus laptop in Firefox with Windows 10. This is definitely weird. I really don’t know what to do now.

    I do appreciate all the assistance I can get. This is crazy.

    I have an update on this and it was on this computer. I have Adblock Plus on the ASUS laptop, and on the HP laptop, but I guess it was only active on this computer. When I went to unblock it on the ASUS for each of the 3 sites, the social icons showed up on the sites again. I had no idea that Adblock Plus would block my social media buttons.

    I learned something new today and it didn’t take 15 minutes to figure it out. So if this happens to anybody else they might want to see if they have Adblock/Adblock Plus and if it’s interfering with their site.

    Thanks ever so much for replying because I never would have found this out otherwise. When I get the time I’m going to give the Social Media Feather icons a really good review and recommend them to anyone who asks. Synved you’re great and so is your customer service skills. I greatly appreciate you and this plugin. You Irish are pretty cool people.

    Good to know that you figured it out and yes it did come up before where AdBlock Plus or a similar ad-blocker was also blocking social icons, I was sure to have added a FAQ for this but apparently I haven’t.

    Thanks for the kind remarks at the end, really quite appreciated.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Sharing Buttons Not Working’ is closed to new replies.