WordPress.org

Forums

Hemingway
[resolved] Sharing apps not working on blogposts (5 posts)

  1. Asherlow
    Member
    Posted 11 months ago #

    I've just recently launched my blog, but I realised that my Flare app and my Filament apps aren't working on my blogposts.

    Would love some help with this :)

  2. Anders Noren
    Member
    Theme Author

    Posted 11 months ago #

    Hi Asherlow,

    If you send me a link to your site, I'll take a look at it.

    - Anders

  3. Asherlow
    Member
    Posted 11 months ago #

    Hey Anders,

    It's http://gloriouslyinadequate.com
    Thanks so much!

  4. Anders Noren
    Member
    Theme Author

    Posted 11 months ago #

    The share buttons on single posts and the passport in the footer are visible on my end. The Ivy app doesn't seem to be working, though (unless it's deactivated).

  5. Asherlow
    Member
    Posted 10 months ago #

    Hi Anders,

    So sorry for the late response!!!!!!

    Yup! I just realised that the passport works! And yep, Ivy is deactivated.

    The share buttons only seem to be working on pages though,don't think its working on posts (the first post actually links back to my "about-ish" page), and it doesn't seem to be working on the main page or categorised posts though, see http://gloriouslyinadequate.com/category/rambles/uncategorized/

    I'll be posting something else soon, so maybe that might help with figuring out what's wrong? haha

    thank you for helping with this :) I really appreciate it!

Reply

You must log in to post.

About this Theme

About this Topic