Support » Plugin: Jetpack - WP Security, Backup, Speed, & Growth » Share post with linkedin

  • Resolved ONINMEDIA

    (@oninmedia)


    Hello
    Please can you tell me why when I share an entry through the linkedin button, the title of the entry appears but I get an image of a logo that does not correspond to that entry.?

    What should I do so that the same image with that logo does not always appear?

    Can this logo be changed to show the company logo?

    Thank you

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Support bruceallen

    (@bruceallen)

    Happiness Engineer

    Hi @oninmedia

    You can use the LinkedIn Post Inspector to see what your post is going to look like on LinkedIn before you post it:

    https://www.linkedin.com/post-inspector/

    There are several factors which go into which image is going to be shown on the entry. It can depend on the size of the image in the post, whether there is a featured image with the post, or if the image is just linked to the post or not attached.

    Thread Starter ONINMEDIA

    (@oninmedia)

    Hello
    Thank you very much for answering
    I have already looked at the inspector and it does not solve anything for me because the same image always appears in each entry. This is what you comment below on the factors that influence an image to be displayed and I confirm that I do not add any prominent image or in the publication. The image is not attached either, the image is linked by default and even if I add an image in the publication, the same image that I do not want to appear will always appear.

    How can I make the default linked image never appear again? I don’t want any image to appear only the text.

    You could replace this image linked by default that I don’t know why it is either ..? and add forever this other image that I have saved in the Word Press library https://upimir.com/wp-content/uploads/2021/04/Upimir-logo-1.jpg that is, change it for the one that is being displayed ..?

    This topic has me quite desperate .. sorry ..

    Thank you

    Plugin Contributor Jen H.

    (@jenhooks)

    Hey @oninmedia,

    The image is not attached either, the image is linked by default and even if I add an image in the publication, the same image that I do not want to appear will always appear.

    Since you’re using Yoast SEO, this might need to be something you need to set up within that plugin.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.