WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » (Shadowbox Problem) Looking For Help For Over 2 Weeks

(Shadowbox Problem) Looking For Help For Over 2 Weeks

  • Hello, I’ve had a certain problem for a number of weeks now, and no one has stopped to help. I needed help with the shadowbox js plugin. For anyone using this, do you know how I can get the videos to play. I have this website http://AlFatir.com/blog/videos and if you click the link you will see the shadowbox open but the video never plays. Anyone know what I can do to fix this, the problem doesn’t exist with photos but just videos.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Drew Jaynes

    @drewapicture

    Docs Czar

    I notice you’re linking to the ‘watch’ URL for the video here:

    <a rel="shadowbox" href="http://www.youtube.com/watch?v=QU1eWImfYx4">http://www.youtube.com/watch?v=0DdCoNbbRvQ</a>

    Have you tried modifying your link URL from

    http://www.youtube.com/watch?v=QU1eWImfYx4

    to look like this?

    http://www.youtube.com/v/QU1eWImfYx4

    yes, if you go back and look now you’ll see the same thing happening. i changed the link and still won’t work. is there something i should be doing to the settings?

    Drew Jaynes

    @drewapicture

    Docs Czar

    It looks like you changed the link TEXT, but not the URL address as well. Try changing that and post back.

    You ARE THE MAN, You don’t understand how much i appreciate that. thanks for your help. can i ask where you found the link without the “watch” in it, and also, if i want to make the video auto play, do i click that on the share button on youtube?

    Drew Jaynes

    @drewapicture

    Docs Czar

    Happy to help.

    As for where I found the link, I think YouTube used to have a place to copy the URL but now it’s more complicated. These days, I just grab the ‘watch’ link and edit to to the other format; Takes 2 seconds.

    For autoplay, I think there’s a setting in the options panel for Shadowbox JS to turn on autoplay.

    Make sure to mark your post resolved when you’re sure everything’s working too.

    Hope that helps.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘(Shadowbox Problem) Looking For Help For Over 2 Weeks’ is closed to new replies.
Skip to toolbar