Support » Plugin: SiteGround Optimizer » SG Optimizer Version 5.7.4

  • Resolved miyakong

    (@miyakong)


    Hi,

    I would like to report one issue between the latest SG Optimizer and Flatsome UX Blocks Builder.

    I use the Flatsome theme, and today I created UX blocks, and my UX builder didn’t load. As I remembered it worked normally before, and I guessed this issue should be caused by some plugin, the only change I made was to update the SG Optimizer plugin to the last version 5.7.4. To prove that, I installed Rolling Back WordPress Plugins to go back to the version 5.7.3, and finally UX builder went back to normal.

    Could you please check how to fix this issue? Thanks

    • This topic was modified 1 year ago by miyakong.
Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Author Stanimir Stoyanov

    (@sstoqnov)

    SiteGround Representative

    Hey @miyakong

    Would it be possible to provide your site URL, please?

    Regards,
    Stanimir

    dpadureanu

    (@dpadureanu)

    We have the same problem after upgrading to 5.7.4.
    Here is the source of error:
    https://shop.agroland.ro/wp-content/themes/flatsome/assets/js/builder/core/editor.js?ver=3.12.2
    Uncaught TypeError: Cannot read property ‘isRoot’ of undefined at t.value (editor.js:2)

    When returning to 5.7.3 is working. Please fix this bug in your Caching Plugin. If you need anything to test please late us know.
    We can provide you wp admin. Please tell us how to do.

    mansoor89

    (@mansoor89)

    Hi I have the same issue I had to back a version to get it working again

    Plugin Author Stoyan Georgiev

    (@stoyangeorgiev)

    Hey there @dpadureanu,

    Can you contact me at (stoyan.b.georgiev[@]siteground.com), so we can discuss some details about the troubleshooting of the issue you are experiencing.

    Kind regards,
    Stoyan

    dpadureanu

    (@dpadureanu)

    Just sent you credentials by e-mail

    Plugin Author Stanimir Stoyanov

    (@sstoqnov)

    SiteGround Representative

    We’ve contacted the UX builder team and we are working to fix the issue as soon as possible.

    I will update the thread then the issue is solved.

    Regards,
    Stanimir

    Plugin Author Stanimir Stoyanov

    (@sstoqnov)

    SiteGround Representative

    We’ve fixed the issue. Please update to the latest version and everything should work as expected.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘SG Optimizer Version 5.7.4’ is closed to new replies.