Support » Plugin: SiteGround Optimizer » SG Optimizer for Siteground: Sliders and other media not displayed or loaded

  • Resolved mf01

    (@mf01)


    Hello,

    I have been enabling many features on SG Optimization and just realized that is has been affecting the aesthetics and functionality of my website quite significantly.

    1) sliders (all of easy, full, post sliders) are not displayed.
    2) some videos are not playable.
    3) search function is not working.
    4) images are sometimes not loaded.

    I disabled lazy load media, which helped to start showing some images again. But other problems still persist. I tried to disable other functions one by one, but I cannot solve them. Could you please advice what I can do?

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Elena Chavdarova

    (@elenachavdarova)

    Hello @mf01,

    I have tested the case and the reported issues are present with the SiteGround Optimizer plugin deactivated.

    It seems to be related to some dynamic script returning an error on the website. I also noticed you have enabled CSS and JS optimizations from the website theme as well – note that this is causing conflicts because of the duplication of functionalities used. Make sure to avoid such in the future.

    Best Regards,
    Elena

    Thread Starter mf01

    (@mf01)

    Thank you Elena!

    I disabled optimizations from the theme, and most problems were resolved. I will close this case.

    Plugin Author Elena Chavdarova

    (@elenachavdarova)

    You are most welcome, @mf01!

    You can drop a quick review for the plugin if you have the time, that would be highly appreciated 🙂

    Best Regards,
    Elena

    Same issue, taking a look at this thread I realized that it was be the Jetpack optimization that was causing conflict.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.