Support » Plugin: Easy Pagination Control » Settings page not showing

  • Resolved Li-An

    (@li-an)


    Hello, settings page is not showing and if I click on “settings” in plugin entry, I got a 404 error.

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • Plugin Author difficult13

    (@difficult13)

    Hello
    Sorry for the long wait.
    Please specify how you get the 404 error? I tried to repeat the error, but everything works correctly.
    Do I understand correctly that we are talking about the “settings” signature under Easy Pagination Control on the page /wp-admin/plugins.php?
    If so, specify the url of the link to which “settings” points.

    Thread Starter Li-An

    (@li-an)

    Yes, as I could not find the settings I went to the plugins list, and click on the “settings” URL under plugin name. The link is https://mysite.net/wp-admin/options-reading.php

    Plugin Author difficult13

    (@difficult13)

    Hmm
    The link is correct.
    Do you have a non-standard WP configuration?

    P.S. The plugin adds its own settings to Settings->Reading

    Thread Starter Li-An

    (@li-an)

    It’s a subdomain, it is the only difference I can tell. It’s the first time I meet this kind of problem and I test a lot of plugins 🙂

    Plugin Author difficult13

    (@difficult13)

    Do you mean you have a multisite?
    I have not tested the plugin on a multisite.
    I will check your problem.
    Until then, you can use the plugin to its full potential through the WP Customizer.

    Thread Starter Li-An

    (@li-an)

    No, it’s a test site installed on a subdomain. Very classic.

    Plugin Author difficult13

    (@difficult13)

    No?
    Can you get into the Settings->Reading?

    Thread Starter Li-An

    (@li-an)

    OK, so here they are. Is their is no other setting I can close the thread.

    Plugin Author difficult13

    (@difficult13)

    Yes, all the settings are there.
    Please, tell me what is the url of your Settings->Reading?

    Thread Starter Li-An

    (@li-an)

    https://mysite.com/blogtest/wp-admin/options-reading.php

    Sorry, I forgot to say that it was installed in a subdirectory (blogtest). It must be the source of the problem.

    Plugin Author difficult13

    (@difficult13)

    All clear. Thanks for the information.

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • The topic ‘Settings page not showing’ is closed to new replies.