Support » Plugin: TPG Get Posts » Settings page not displaying after upgrade

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author cswaim

    (@cswaim)

    This is the first I have heard of this. One problem might be a conflict with another plugin. The simple way to check this is to disable a plugin and see if the problem goes away.

    If you updated multiple plugins at one time, that will narrow your list.

    A more robust process is to enable debug mode and see all the errors plugins throw. If you are unfamiliar with how to set debug mode, then this is not the approach for you.

    I have checked several sites and none have this problem.

    Hi and thanks for helping. I’ve tried to deactivate all the plugins, but it won’t work. My suspicion goes to that I bought the premium-pack of the plugin at version 2.03 and now, at version 2.04, the problem occurs. It seems that WordPress recognizes the new files as 2.04 and the premium files as 2.03. This maakes both versions installed and I believe this maybe causes the conflict.

    Plugin Author cswaim

    (@cswaim)

    The current base plugin version is 2.04 and the extension is 2.03. I decoupled the version numbers so I could update them independently.

    The blank settings page seems to point to a corrupt install on your system. One way to check this is to delete the plugin and the options, then reinstall the base plugin to see if the setting page is present. If it is then, add the extension code and download the extension.

    I suspect the problem lies within the base plugin, not the extension, but have no idea what is causing this behavior.

    If that doesn’t work contact me webmaster tpginc.net directly

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Settings page not displaying after upgrade’ is closed to new replies.