• I’m having a weird problem. I installed this plugin on my test blog and it had settings link right under it, next to Deactivate. I then installed it on my live blog and there is no Settings link. I can’t set my email address or change any settings (other than Global Settings under Fluent Forms menu).

    I tried deactivating, reactivating, uninstalling, reinstalling… Nothing works. I can’t get it display Settings.

    Such a pity because it looked and functioned great on my test blog.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Hello, I’m the same.
    in my test web everything works and i can see the different forms. But when I install it on my website that is already published, it doesn’t work 🙁
    I can’t see the settings, types of forms. Just empty.

    Plugin Support Tahmid ul Karim

    (@tahmidulkarim)

    Hi @halukaka,

    Thank you for the review. We understand that you are facing issues with our plugin and for that, we do have a dedicated support portal to help our users resolve any issues related to our plugins.

    We have more than 200k active users who are using FluentForms on live sites without any issues. Also, the plugin worked on your test site which indicates that there might have been some other conflicts with the plugin on your live site. Anyway, if you can submit a ticket in our support portal, we can take a deeper look into the issue and resolve any problems that you are facing.

    Thank you!

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this review.