Support » Plugin: UpdraftPlus WordPress Backup Plugin » Settings not saving before of JS error

  • Resolved beeriz

    (@beeriz)


    Hey, I installed updraftplus on 3 websites, and on two of them it is working fine, but on the last one, I can’t save the settings (without having to disable all my plugins).
    I’m seeing this error in Chrome console :

    JQMIGRATE: Migrate is installed, version 1.4.1
    updraft-admin.min.js?ver=1.13.7:3 Uncaught TypeError: t.blockUI is not a function
        at HTMLInputElement.<anonymous> (updraft-admin.min.js?ver=1.13.7:3)
        at HTMLInputElement.dispatch (load-scripts.php?c=0&load[]=jquery-core,jquery-migrate,jquery-ui-core,jquery-ui-widget,jquery-ui-mouse,jquery-ui-resizable,jquery-ui-draggable,jquery-ui-but&load[]=ton,jquery-ui-position,jquery-ui-dialog,utils,plupload&ver=4.8.1:3)
        at HTMLInputElement.r.handle (load-scripts.php?c=0&load[]=jquery-core,jquery-migrate,jquery-ui-core,jquery-ui-widget,jquery-ui-mouse,jquery-ui-resizable,jquery-ui-draggable,jquery-ui-but&load[]=ton,jquery-ui-position,jquery-ui-dialog,utils,plupload&ver=4.8.1:3)
    updraft-admin.min.js?ver=1.13.7:3 Uncaught TypeError: t.blockUI is not a function
        at HTMLInputElement.<anonymous> (updraft-admin.min.js?ver=1.13.7:3)
        at HTMLInputElement.dispatch (load-scripts.php?c=0&load[]=jquery-core,jquery-migrate,jquery-ui-core,jquery-ui-widget,jquery-ui-mouse,jquery-ui-resizable,jquery-ui-draggable,jquery-ui-but&load[]=ton,jquery-ui-position,jquery-ui-dialog,utils,plupload&ver=4.8.1:3)
        at HTMLInputElement.r.handle (load-scripts.php?c=0&load[]=jquery-core,jquery-migrate,jquery-ui-core,jquery-ui-widget,jquery-ui-mouse,jquery-ui-resizable,jquery-ui-draggable,jquery-ui-but&load[]=ton,jquery-ui-position,jquery-ui-dialog,utils,plupload&ver=4.8.1:3)

    Any idea what’s causing this?

    Thanks

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Plugin Contributor bcrodua

    (@bcrodua)

    Hi,

    Do you have the same plugins installed on all 3 sites?

    You will need to find which plugin is causing the issue. To find the culprit, you will need to disable the plugins one by one.

    Kind Regards,
    Bryle

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.