• Resolved fishmi

    (@fishmi)


    In my local WordPress installation, the “Editor Plus” does not save the settings, the toggle boxes always go back to the initial state.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Thread Starter fishmi

    (@fishmi)

    Another issue:
    In WordPress 5.0.11 the toggle boxes are displayed incorrectly (Edge latest version).
    Settings are not saved here either and this time it concerns an installation on an external server.

    Plugin Support mohammedeisa

    (@mohammedeisa)

    Hi,

    I’m able to add the native Gutenberg toggle block and also I’m able to apply/update the Editor plus settings on this block on Chrome, Firefox, and Edge.

    Can you please help me to replicate this issue? For example, you may mention how you add the block and the settings that don’t work.

    Thanks.

    Thread Starter fishmi

    (@fishmi)

    My ticket is not about the toggle block in the Gutenberg Editor or in the Frontend, but about the “Settings” page in the Admin area for Editor Plus.
    Here, the settings are not saved when I change the toggle elements used there.
    Unfortunately I don’t know how to insert videos or screenshots here, otherwise I would like to show this.

    Plugin Support mohammedeisa

    (@mohammedeisa)

    @fishmi,

    Thank you very much for your patience and for your collaboration. I can reproduce the issue on my local installation and I already have reported it to the development team to fix it as soon as possible.

    Thanks.

    Thread Starter fishmi

    (@fishmi)

    That sounds good, I’m looking forward to the update, because the plugin is always needed in my wordpress installations and is a “core” plugin from my point of view.

    I have the same issue using GeneratePress Premium and GenerateBlocks Pro. However, I tested with Twenty Twenty-One and deactivated other plugins with the same results: settings not saved / everything active.

    Plugin Support mohammedeisa

    (@mohammedeisa)

    Hi,

    This is to notify you that this issue will be fixed in the next Editor Plus version.

    Hello, I have the same issue. Everytime I login to my admin my settings are nog saved. It has been 3 months since the last respond, any news about an update?
    I use all latest versions by the way.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.