Support » Plugin: Shariff Wrapper » Settings lost

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author Jan-Peter

    (@starguide)

    Hi wpblogwriter,

    that is very unusual and should not be the case. Can you provide any more details about your installation (normal or multisite, WP version, list of other plugins etc.)?

    At the moment your are the first one to report such a problem. Do you lose all settings in the admin interface (on all tabs) or only certain?

    Cheers
    JP

    hi Jan-Peter,
    I am updating using WP CLI.
    There was a fix in 4.4.0 (https://plugins.svn.wordpress.org/shariff/trunk/changelog.txt) but it looks like the fix has been removed..
    Best regards,
    WBW

    Plugin Author Jan-Peter

    (@starguide)

    Hi wpblogwriter,

    the change from 4.4.0 is still there. Also I just updated multiple sites using the WordPress Toolkit from Plesk which basically is just a GUI for wp-cli and still wasn’t able to reproduce the issue. I’ll stay on it to see if I can find any hint. If you can provide any further details about your specific configuration that might help narrow it down, let me know.

    Cheers
    JP

    Hi Jan-Peter,
    Finally we were able to look deeper into this issue and have sent a request on github: https://github.com/3UU/wordpress-shariff-wrapper/pull/107

    Best regards
    WBW

    Plugin Author Jan-Peter

    (@starguide)

    Hi WBW,

    thank you very much for the help! Yes, that was the missing piece. I’ll fix it with the next release.

    Cheers
    JP

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.