Google Language Translator
Settings Link is not appeaing (4 posts)

  1. faisy
    Posted 2 years ago #

    When I upload and installed this plugin on one of sites, settings link is not appearing. Can anyone help me out?

  2. Rob Myrick
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi faisy, I'm sorry that I did not see this topic until now - I found this question in the "Reviews" section for Google Language Translator plugin. Did you ever get this issue resolved on your own? I have not yet heard an issue concerning the settings page not showing. Please let me know if there's anything I can do to help!

    Thanks, Rob Myrick

  3. Summer
    Posted 2 years ago #

    I restored the previous version and will stay there until it is fixed. I use WP 3.51. I turned off plugins one by one until the problem was solved and it is definitely the translator plugin.

  4. Rob Myrick
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi summer313, I just updated the plugin again just a few hours ago to version 1.7. I think it may solve your issue if you give it a try. The styles were being applied to the entire WP Dashboard, and I changed it to apply directly to the settings page only. I also did this for the jQuery script included in the files, so I'm hoping we are good!

    Let me know if that solves your issue and I will continue to help if you continue to experience problems. Thanks!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Google Language Translator
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic


No tags yet.