Support » Plugins and Hacks » Latest Tweets Widget » [Resolved] Settings Link Gone

[Resolved] Settings Link Gone

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Author timwhitlock


    The plugin adds an option under Settings > Twitter API which points to “/wp-admin/options-general.php?page=twitter-api-admin”

    “You do not have sufficient permissions to access this page.”

    I assume this is a 3.6 problem, since everyone running 3.5 doesn’t seem to have a problem.

    Do you have any other ideas?

    Plugin Author timwhitlock


    The plugin uses the manage_options capability which is built into the WordPress administrator privileges system.

    For reference: http://codex.wordpress.org/Roles_and_Capabilities#manage_options

    If it says you don’t have permission, then I suspect you don’t have this privilege.
    Are you sure your user has sufficient privileges?

    WordPress are very good on not breaking backward compatibility, so I think it’s unlikely to be a 3.6 issue. I’m running 3.6 anyway and the option is there.

    Thanks for your help!

    It turns out that I was getting a insufficient privileges error because the page did not exist.

    This is technically beyond me, but for whatever reason why I tried to install the plugin from the wp-admin (plugins > add new), it downloaded version 0.2 (or an entirely different plugin?!) which explains all my problems.

    Fixed by installing the correct way per your install instructions (sftp into the wp-content/plugins/). Thanks again for your patience and willingness to answer questions!

    Plugin Author timwhitlock


    no problem. You’re not the first person to get it mixed up with another plugin.
    There’s never been a 0.2 version of my plugin. Current stable version is 1.0.12

    Add me to the list of people who had to upload it by FTP because installing it via my dashboard lead to “version 0.2” being installed with no Settings Menu link.

    Otherwise looks like a good plugin and I’m using it. So thank you.

    Plugin Author timwhitlock


    See the comment above your one.

    There has never been a version 0.2.

    You are commenting on the wrong plugin.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘[Resolved] Settings Link Gone’ is closed to new replies.