Support » Plugin: WP Google Fonts » Settings Gone in WP 3.5

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • @zerogravitygraphics, did you find a resolution for this? I helped develop the plugin and would love to know more about your setup and the issue so we can iron it out.

    We haven’t heard of this happening on others’ sites and our own test installations are also not showing the issue.

    Thanks.

    dchapple

    (@dchapple)

    Google Font Control Panel

    This is Blank.
    after installing wp-google-fonts.zip
    Running WP 3.5

    what now?

    Aaron Brown

    (@web-malama)

    @dchapple, have you made any progress on this? If not, can you explain further?

    Is your screen completely blank when you go to the Google Fonts control panel, or just the part of the screen where you would expect to see options?

    zerogravitygraphics

    (@zerogravitygraphics)

    @aaron Brown, sorry to take so long to get back to this… it does seem to be intermittent.

    When selecting “settings” the page seems to take a bit longer to load than normal, and when it finally does, it is a page of code. Here is the URL that loads: (mydomainname)wp-admin/options-general.php?page=google-fonts.php

    And here are a few lines of the code that appears instead of the expected settings:

    ption>
    <option class='Monoton' value='Monoton' >Monoton</option>
    <option class='Monsieur-La-Doulaise has-subsets' value='Monsieur-La-Doulaise' >Monsieur La Doulaise</option>
    <option class='Montaga' value='Montaga' >Montaga</option>
    <option class='Montez' value='Montez' >Montez</option>
    <option class='Montserrat has-variant' value='Montserrat' >Montserrat</option>
    <option class='Montserrat-Alternates has-variant' value='Montserrat-Alternates' >Montserrat Alternates</option>

    Doesn’t it look like the first word in the code is truncated?

    When I reload the page, the code changes. Here is a snippet:

    ntserrat-Subrayada' >Montserrat Subrayada</option>
    <option class='Moul' value='Moul' >Moul</option>
    <option class='Moulpali' value='Moulpali' >Moulpali</option>
    <option class='Mountains-of-Christmas has-variant' value='Mountains-of-Christmas' >Mountains of Christmas</option>
    <option class='Mouse-Memoirs has-subsets' value='Mouse-Memoirs' >Mouse Memoirs</option>
    zerogravitygraphics

    (@zerogravitygraphics)

    This is a problem with my hosting’s xcache, not the plugin. When I disabled xcaching, the settings page came up normally!

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Settings Gone in WP 3.5’ is closed to new replies.