Support » Plugin: Markup (JSON-LD) structured in schema.org » Settings get mysteriously disabled

  • Resolved riomurphy

    (@riomurphy)


    I’ve set up the plugin on my website and test with Google’s Structured Data Testing Tool and all is well. I go back later and all the settings are disabled. Set it up again, tested again. Go back and all the settings are once again disabled. Totally baffled.

    Any ideas?

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Same issue here! Any solution on this?

    Same issue, I use this plugin with kk Star Ratings, wp-rocket

    Today, i set and check Schema, but tomorrow all setting dissable automatic.

    What happen?

    Plugin Author miiitaka

    (@miiitaka)

    Hi @riomurphy

    Does it occur even if this plug-in alone is enabled?

    Thanks.

    I haven’t checked that. Installed the latest update yesterday and tried on one installation. Looking at it right now, it is not disabled. Will keep an eye on it during the day and also check on an empty wordpress installation as you suggested. Keep you updated.

    Seems like the issue is resolved.

    Hi – sorry got a bit crazy with the holiday weekend.

    I did not try it with just that plugin enabled as it is on my live site. I did disable those plugins that aren’t visible from the live site (security, backup, autoptimize, spamshield, etc) I’ll test on another test site and see if it happens again and let you know what I find. Was curious if there was a plugin conflict list somewhere.

    thanks
    debra

    OK seems to be working fine now. Must have been gremlins 🙂

    Cheers
    Debra

    I have same issue. ver 4.5.3

    • This reply was modified 1 year, 1 month ago by  laowang1.
Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘Settings get mysteriously disabled’ is closed to new replies.