Support » Plugin: Make Paths Relative » Settings are blank after deploying.

  • Resolved ryanuptech

    (@ryanuptech)


    I installed the plugin locally. configured it, and got it working on my local server. I then deployed it to my third party hosting server and now when navigating to the Make Paths Relative page in the admin, it is empty without any content. When viewing the servers logs I see the following error…

    
    PHP Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback,
    first array member is not a valid class name or object in
    /nas/content/live/autogravity/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286, referer: https://autogravity.wpengine.com/wp-admin/plugins.php
    

    Looks like this error is being raised from this apply_filters() function.

    The other plugins on the site are working correctly and it’s just this one that is raising the error. I’d be grateful for any suggestions on how to fix.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author Sami Ahmed Siddiqui

    (@sasiddiqui)

    @ryanuptech Welcome to the Make Paths Relative Support Forum..!

    Sorry to see that you are facing the errors on your site but i doesn’t why it’s happening. I have the plugin on my dev server but doesn’t found any issue neither on the page nor on the error-log.

    On your localhost, are you using the latest version of the plugin or not? If not, so i recommend you to upgrade to the latest version on your localhost and check either it works or not. If not, then please inform me what’s the previous version you were using.. so, i can recheck the things.

    Regards,
    Sami

    Updating to version 0.5.5 seems to have fixed the problem I was seeing. Thank you.

    Plugin Author Sami Ahmed Siddiqui

    (@sasiddiqui)

    @ryanuptech Glad to hear that 🙂

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Settings are blank after deploying.’ is closed to new replies.