Support » Plugin: Plugin Organizer » Setting not saving

  • Resolved ccolotti

    (@ccolotti)


    Since the last small update the settings are reverting to OFF and will not save back to on in the selective loading section.

    http://wordpress.org/plugins/plugin-organizer/

    Actually I have see this before on the plugin update that the settings get flipped to off on upgrade. I think this also may have something to do with W3Ttotal Cache I do have caching disabled for logged in users though.

    But all my ruls for a custo post type are missing and the options are not showing in that post type now 🙁

    I disabled caching but still nothing.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • OKay I rolled back and the same thing…. The settings will not save when I refresh the admin settings page they are reverting back to off. This plugin is key for making certain pages I have work so any help here as to why would be great.

    Again Cache is disabled, but there is APC running. let me flush that too

    okay looks APC OpCode Cache issue. Not sure if that is something you have installed and can look into the loss of settings or lack of saving with OpCode Cache running on Apache. I have this on my DEV server too so when I give you access to that you can see for yourself. it’s the same Apache install as production.

    Plugin Author Jeff Sterup

    (@foomagoo)

    I don’t have that running anywhere so I’m unable to test it.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Setting not saving’ is closed to new replies.