Support » Plugin: Under Construction » Setting for ‘Title’ and ‘Description’ fields not showing

  • Resolved bostiq

    (@bostiq)


    Setting for ‘Title’ and ‘Description’ fields not showing

    Hi, so I’m testing your plug-in and did the first set-up moves,
    I empty browsers cache and viewed the page on incognito, also emptied cache of my caching plug-in.

    Note here that I left the default settings for those fields mentioned.

    Are these fields only available in the ‘Pro’ version?

    Thanks for any help you could provide.

    Lorenzo

    • This topic was modified 1 year, 4 months ago by  bostiq.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author WebFactory

    (@webfactory)

    Hi,
    I don’t see UCP active on your site so can’t say much but you should definitely see title and description fields in settings. Especially if you see other fields.

    Hi, my apologies.. I did deactivate it…

    now is up.. and althou the title shortcode and description shortcode are set,
    the only content shown is from the headline downwards.

    and by the way.. those fields are properly set in the WP settings.

    • This reply was modified 1 year, 4 months ago by  bostiq.
    Plugin Author WebFactory

    (@webfactory)

    Hi,
    Please contact our support via the contact form in the UCP plugin and they’ll have a look ASAP. It’s difficult to debug things like this, but shortcodes should definitely work.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Setting for ‘Title’ and ‘Description’ fields not showing’ is closed to new replies.