Support » Plugin: Menu Image, Icons made easy » Set image button is not displayed

  • Resolved seto76

    (@seto76)


    Hi Rui,

    When I want to add a menu image, the button “set image” is not displayed. Old menu images are still displayed, but new ones cannot be added. Will there be an update to fix this problem or is there a workaround?

    Thanks in advance

    Regards Seto

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • Plugin Author Rui Guerreiro

    (@takanakui)

    Hi @seto76,

    I’m not able to replicate this. What happens if you add a new menu item and save the menu and after that try to set an image.

    This is what I’m seeing in my dev site.
    https://cln.sh/7oATND

    Also are you using the latest WordPress version?
    Thanks

    @takanakui Hi Rui, firstly: thanks for this app! I am experiencing the same thing @seto76 has, with a tiny difference: I have a website http://www.timhupkes.com where the plugin works splendidly and I have done a website for a friend http://www.katsongs.nl and even though I use the same theme and child theme… I cannot get the images to show..! I am however able to use the pre-formatted icons (but I would love the social media logos)

    Plugin Author Rui Guerreiro

    (@takanakui)

    Hi @tim983,

    I’m glad you are enjoying the plugin.
    Can you provide a screenshot of what you are seeing?

    It could be a plugin conflict, for testing purposes try to disable all plugins for a couple of minutes except Menu image to see if the issue remains.

    Same thing. It’s broken in WP 5.8. It will show up in screen options but not on the menu.

    • This reply was modified 1 year, 2 months ago by thebugsomg.
    Plugin Author Rui Guerreiro

    (@takanakui)

    Hi @thebugsomg,

    Did you tried to purge the cache? If not try again.
    Can you send a screenshot of the issue?

    Thanks

    Nothing much to screenshot, it just doesn’t show up without any plugins on. No cache on server. I ended up using HFCM. 5.8 broke a lot of things. This is not the only plugin. I haven’t even had time to read the release notes, just busy testing to see what it broke. 🙂

    @takanakui thanks for your response. I have deactivated all plugins and indeed that worked. However…

    I have 4 social media menu items. 2 of them do not show the name of the social medium (which is what I want, I only want the image to show) and 2 do show the name. If I delete ‘description’ in the back end in ‘menu’, the whole thing disappears: the link, the image, the name. So now I have 2 social media showing only the icon (yey) but 2 that show icon & name… Is there a way to get rid of those names?

    Thanks in advance!

    @takanakui the website I am speaking of is
    https://www.katsongs.nl

    Plugin Author Rui Guerreiro

    (@takanakui)

    Plugin Author Rui Guerreiro

    (@takanakui)

    Will close the topic for now. Let me know if necessary.

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • The topic ‘Set image button is not displayed’ is closed to new replies.