Support » Plugin: PWA for WP & AMP » Service worker doesn’t work

Viewing 12 replies - 16 through 27 (of 27 total)
  • Thread Starter Juuso Turunen

    (@juusoturunen)

    Hello!

    Is there any solution for this?

    -Juuso

    Plugin Author Magazine3

    (@magazine3)

    Sorry for the delay in response. We inspected your website and observed that there are no errors related to the service worker now and checked in lighthouse too. Can you please cross-check it once now and let me know?

    Thread Starter Juuso Turunen

    (@juusoturunen)

    Hello!

    I just find out that the problem occurs when the OneSignal Push Notifications plugin is activated. When I deactivate the OneSignal Push Notifications plugin there are no errors anymore in your plugin. I get “PWA is working” message.

    So there is a conflict with the OneSignal plugin?

    – Juuso

    Plugin Author Magazine3

    (@magazine3)

    Can you please enable the below option in PWA -> Click on Advance option -> Check this “PWA alternative method” option and then click on the “Save Settings” option and let us know back if it fixes the issue? So that we will help you accordingly to resolve your issue.

    Reference screengrab: https://prnt.sc/1h2gzm9

    Thread Starter Juuso Turunen

    (@juusoturunen)

    I tried that but that doesn’t fix the problem.

    Plugin Author Magazine3

    (@magazine3)

    It is strange. We will check and get back to you shortly.

    Thread Starter Juuso Turunen

    (@juusoturunen)

    Any updates here?

    Plugin Author Magazine3

    (@magazine3)

    Can you please check it once by re-saving all the settings and let us know back if it still persists?

    Thread Starter Juuso Turunen

    (@juusoturunen)

    Hello!

    Sorry for the delay. I just re-saved all the settings and the issue still persists.
    The issue goes away when I disable the OneSignal Push Notifications plugin and also disable PWA alternative method.

    – Juuso

    Plugin Author Magazine3

    (@magazine3)

    Can you please let us know, Are you using multisite? If yes, We already have the ticket on our repository. And our developer is working on it, please let us know.

    Thread Starter Juuso Turunen

    (@juusoturunen)

    I’m not using multisite

    Plugin Author Magazine3

    (@magazine3)

    Sorry for the delay in getting back extremely. It’s looking strange. We will look into it and get back to you immediately.

Viewing 12 replies - 16 through 27 (of 27 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.