Support » Theme: Quality » Service setting on the main page, suddenly are not displayed correctly

  • Resolved serginko

    (@serginko)


    Hi

    For some reason, suddenly, the service setting section on the main page, where I have 9 points, doesnt display correctly, there is an empty gap that shouldnt be there, the 9 services should be displayed correctly, 3 under 3 and under 3, without any gap.

    Second thing that I find a problem, its that the main menu on the phone its not responsive to open the submenus, this also happened suddenly, at the beginning was working good.

    And the last thing, this I believe I cant do anything, because there is not option,the testimonial description on the main page, doesnt allow me to change the color of the sentence with code, so its hard to be visible.

    Please someone to help

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Hi, serginko

    Use the custom link with URL # under which you want to place sub-menu links ( Screenshot )

    Let me know did it work!

    Thanks

    Hi Imraj

    I have done now that, and it could work, the problem Its now that its duplicated the post, so that wont help to my SEO or that custom link can replace somehow the main page?

    Thanks

    Sergio

    Theme Author webriti

    (@priyanshumittal)

    Do you want to reduce white spacing in the 3 column service section?

    If yes, than reduce the bottom margin and padding of the service section element and for doing this add the following css snippet in the additional css setting inside the customizer.

    .service .post {margin-bottom:0px;padding-bottom:15px;}

    Change the values as per your requirement.

    • This reply was modified 6 months, 2 weeks ago by  webriti.

    Hi Webriti

    It was not that the problem, I wish I could add a screenshot here, it was like not organized well, but suddenly it is shows correctly again.

    Now I still have problem with the other 2 topics:

    Second thing that I find a problem, its that the main menu on the phone its not responsive to open the submenus, this also happened suddenly, at the beginning was working good.

    And the last thing, this I believe I cant do anything, because there is not option,the testimonial description on the main page, doesnt allow me to change the color of the sentence with code, so its hard to be visible.

    Regards
    Sergio

    Theme Author webriti

    (@priyanshumittal)

    Since your first issue got resolved, then please start the new thread, so as to avoid confusions.

    Closing this thread!!!

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Service setting on the main page, suddenly are not displayed correctly’ is closed to new replies.