WordPress.org

Forums

qTranslate
Pages loose all line break formatting - qtranslate 2.5.28 (4 posts)

  1. tronics
    Member
    Posted 3 years ago #

    This is happening only with pages, not with blogentries.

    Upon saving an entry all line breaks and paragraphs get deleted in the visual and html mode.

    Blog entries work well.

    This is only happening when qtranslate is used.

    The same happens when using the wordpress SVN checkout as of today.

    Please help :)

    http://wordpress.org/extend/plugins/qtranslate/

  2. tronics
    Member
    Posted 3 years ago #

    Temporary solution:
    http://wordpress.org/support/topic/plugin-qtranslate-formatting-missing-in-editor?replies=13

    Id suggest another possible fix for WP 3.3.1.

    Open qtranslate/qtranslate_wphacks.php file, find line 77.

    And replace this:

    if('html' != wp_default_editor()) {
    remove_filter('the_editor_content', 'wp_richedit_pre');
    }

    WITH:

    $version = (float) get_bloginfo( 'version' );
    if ( $version < 3.3 ) {
    if('html' != wp_default_editor()) {
    remove_filter('the_editor_content', 'wp_richedit_pre');
    }
    }

  3. jlfh
    Member
    Posted 3 years ago #

    Thanks, it was bugging for weeks

  4. rockpilp
    Member
    Posted 3 years ago #

    This just seems to fix the situation: on my install, it causes the second language to contain the first language text, plus the second language text...

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • qTranslate
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags