Support » Plugin: Wise Chat » sending messages does not work

  • Resolved septimo

    (@septimo)


    hello, and installed your plugin but I can not send messages or configure the name. use the latest wordpress update, insert the short code into a page. I can write but not send messages, maybe I do wrong some configuration that does not allow it?

    I use the shift + ENTER but it does not work … I can not make it work

    these are the features that the hosting gives me, in case the info serves you:

    Characteristics of Programming and Database …
    MySQL Unlimited Database with phpMyAdmin access
    Programming Language: CGI, Fast CGI, PHP 5, Ruby on Rails, Perl, Python, SSI
    Programming modules: Curl, CPAN, GD Library, ImageMagick
    System Administration: Cron Job Scheduling
    FrontPage Extensions

    • This topic was modified 3 years, 4 months ago by septimo.
    • This topic was modified 3 years, 4 months ago by septimo.
Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author Marcin

    (@marcinlawrowski)

    Hello,

    Please enable debug mode in Wise Chat Settings (Advanced tab) and check for any error messages that may be displayed.

    Also – please make sure that there are no JS errors on your chat page.

    Thank you

    Thread Starter septimo

    (@septimo)

    thanks for the quick response, I can not find that configuaracion avanada, I only see general settings … where is the debug mode? please could you send me more precise instructions, this is my mail, if you want send me images

    plumademetales@gmail.com
    https://archivoculto.com/chat/

    in chat opening hours it must be all marked or I leave it empty … I have it all empty

    • This reply was modified 3 years, 4 months ago by septimo.
    Thread Starter septimo

    (@septimo)

    You already find the debug option. thanks, if I throw an error, with a plugin in a line 37, deactivate that plugin and no more apparent errors appear, and even the problem continues, I can not publish. Will there be something wrong in my general confugration?

    Do not even upload the documents or images, look it yourself.

    e used these short codes;

    [wise-chat]
    [wise-chat channel = “My Room”]

    • This reply was modified 3 years, 4 months ago by septimo.
    • This reply was modified 3 years, 4 months ago by septimo.
    Thread Starter septimo

    (@septimo)

    I have uninstalled all the plugins and it worked, then little by little I started to install again and throw the errors with these two plugins:
    Autoptimize
    WP-Optimize
    but for it to finish working I must place in AJAX Engine default, and that way it works.

    then it works, but at the moment it throws some very ugly errors (while the plugin that I mention is still uninstalled) this is the error:

    
     DEBUG MODE error log. Select and copy the text below: ]
    [Mon Jul 23 2018 12:37:32 GMT-0400 (hora de Venezuela)] [onMaintenanceRequestError]
    403
    Forbidden
    Access to this resource on the server is denied!
    
    Proudly powered by LiteSpeed Web Server
    Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.
    
    [Mon Jul 23 2018 12:37:32 GMT-0400 (hora de Venezuela)] [errorThrown] Forbidden
    [Mon Jul 23 2018 12:37:35 GMT-0400 (hora de Venezuela)] [onMessageArrivalError]
    403
    Forbidden
    Access to this resource on the server is denied!
    
    Proudly powered by LiteSpeed Web Server
    Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.
    
    [Mon Jul 23 2018 12:37:35 GMT-0400 (hora de Venezuela)] [errorThrown] Forbidden
    [Mon Jul 23 2018 12:37:38 GMT-0400 (hora de Venezuela)] [onMessageArrivalError]
    403
    Forbidden
    Access to this resource on the server is denied!
    
    Proudly powered by LiteSpeed Web Server
    Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.
    
    [Mon Jul 23 2018 12:37:38 GMT-0400 (hora de Venezuela)] [errorThrown] Forbidden
    [Mon Jul 23 2018 12:37:40 GMT-0400 (hora de Venezuela)] [onMessageArrivalError]
    403
    Forbidden
    Access to this resource on the server is denied!
    
    Proudly powered by LiteSpeed Web Server
    Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.
    
    [Mon Jul 23 2018 12:37:40 GMT-0400 (hora de Venezuela)] [errorThrown] Forbidden
    [Mon Jul 23 2018 12:37:44 GMT-0400 (hora de Venezuela)] [onMessageArrivalError]
    403
    Forbidden
    Access to this resource on the server is denied!
    
    Proudly powered by LiteSpeed Web Server
    Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.
    
    [Mon Jul 23 2018 12:37:44 GMT-0400 (hora de Venezuela)] [errorThrown] Forbidden
    [Mon Jul 23 2018 12:37:47 GMT-0400 (hora de Venezuela)] [onMessageArrivalError]
    403
    Forbidden
    Access to this resource on the server is denied!
    
    Proudly powered by LiteSpeed Web Server
    Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.
    
    [Mon Jul 23 2018 12:37:47 GMT-0400 (hora de Venezuela)] [errorThrown] Forbidden
    [Mon Jul 23 2018 12:37:49 GMT-0400 (hora de Venezuela)] [onMessageArrivalError]
    403
    Forbidden
    Access to this resource on the server is denied!
    
    Proudly powered by LiteSpeed Web Server
    Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.
    
    [Mon Jul 23 2018 12:37:49 GMT-0400 (hora de Venezuela)] [errorThrown] Forbidden
    [Mon Jul 23 2018 12:37:52 GMT-0400 (hora de Venezuela)] [onMaintenanceRequestError]
    403
    Forbidden
    Access to this resource on the server is denied!
    
    Proudly powered by LiteSpeed Web Server
    Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.
    
    [Mon Jul 23 2018 12:37:52 GMT-0400 (hora de Venezuela)] [errorThrown] Forbidden
    [Mon Jul 23 2018 12:37:53 GMT-0400 (hora de Venezuela)] [onMessageArrivalError]
    403
    Forbidden
    Access to this resource on the server is denied!
    
    Proudly powered by LiteSpeed Web Server
    Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.
    
    [Mon Jul 23 2018 12:37:53 GMT-0400 (hora de Venezuela)] [errorThrown] Forbidden
    

    then he issues errors and the following message over and over again:

    
    Maintenance fatal error: Forbidden
    Server error occurred: Forbidden
    Maintenance fatal error: Forbidden
    Server error occurred: Forbidden
    Maintenance fatal error: Forbidden
    Server error occurred: Forbidden
    Maintenance fatal error: Forbidden
    Server error occurred: Forbidden
    Maintenance fatal error: Forbidden
    
    Thread Starter septimo

    (@septimo)

    it is definitely the plugin; Autoptimize

    I can only post, comment and send images if it is uninstalled …

    even if the active prevents the error console from being enabled. I hope all these data can be used to improve your friend complement and sorry for so much discomfort, I really want your complement, it is good =) but I want to improve

    currently only works if I have this plugin uninstalled and in the configuration of your plugin I place

    Default AJAX engine
    Enable XHR request verification I have it checked

    I hope all these damages can be useful.

    • This reply was modified 3 years, 4 months ago by septimo.

    well, some autoptimize (re-)configuration might be needed to fix this. there are troubleshooting tips and info on how to exclude in the AO FAQ.

    hope this helps debugging,
    frank (ao dev)

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘sending messages does not work’ is closed to new replies.