Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Send To Text Editor not working

[Resolved] Send To Text Editor not working

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • Plugin Author Ron Rennick


    Try posting a thread at http://www.studiopress.com/forums/

    Thanks Ron…I did, no answer yet.


    I Found the problem.

    The win.send_to_editor is not always there.

    If you change the admin_js function on class-listing.php line: 234

    function admin_js() {
    		wp_enqueue_script( 'media-upload' );
    		wp_enqueue_script( 'accesspress-admin-js', APL_URL . 'includes/js/admin.js', array(), APL_VERSION, true );

    It solves the problem.

    Hey Koff..thanks for taking the time to reply. Unfortunately, that did not work.

    On line 234 in class-listing.php I get this code:

    if ( defined( 'DOING_AJAX' ) && DOING_AJAX ) return;
    	    if ( defined( 'DOING_CRON' ) && DOING_CRON ) return;

    There is nothing on line 234. The lines you are referring to are on line 463 and when I replace those lines I get this error:

    Parse error: syntax error, unexpected ‘}’, expecting T_STRING or T_VARIABLE or ‘$’ in /home/retailpl/public_html/wp-content/plugins/agentpress-listings/includes/class-listings.php on line 234

    I’m not a php ninja, but I can poke around enough to get me in trouble. What am I missing here? I’m sure it’s super obvious??


    You may have an old version.

    Dowload again, and just add this line:

    wp_enqueue_script( 'media-upload' );

    on line 234 as the first line of the admin_js() function.

    I have version 1.0.0…updated 370 days ago?!

    Working…thanks Koff! *high five*

    Plugin Author Ron Rennick


    I’ll send a link to this thread to the person who did our testing and see if it can be reproduced/

    Plugin Author Nick the Geek


    I just tested on my AgentPress demo site with WordPress 3.5, Genesis 1.9.1, and AgentPress listings 1.0.0.

    I only have AP Listings, Backup Buddy, Gravity Forms, Genesis Slider, jQuery Lightbox For Native Galleries, Social Profiles Widget, and WordPress Manual installed on this demo site

    Everything is working correctly in my test. I place the cursor in the editor where I want the short code to show then click the “insert text” button and the short code is added.

    It’s crazy because it worked just fine on my test site a few weeks ago. All it good now!

    I had jetpack gallery component when i saw this issue. And i got the solution from this post



Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • The topic ‘[Resolved] Send To Text Editor not working’ is closed to new replies.