WordPress.org

Forums

Multiple Category Selection Widget
Selection won't show results (6 posts)

  1. aptharsia
    Member
    Posted 2 years ago #

    http://www.oldhousedreams.com

    When selecting a category, instead of showing the results 5 to a page (5 is the number I have set to display posts when browsing/searching) it goes to a single post in that category or selection instead of showing the results.

    I'm not sure how to fix it or if this has to do with this plugin or something preventing this plugin to work correctly. Anyone have this problem before, or how to fix?

    http://wordpress.org/extend/plugins/multiple-category-selection-widget/

  2. aptharsia
    Member
    Posted 2 years ago #

    Um. It isn't just the multiple category selection, it is any category even when not using the multiple cat widget.

    Also, when I click on the home button, I'm taken to the last post I was looking at.

  3. aptharsia
    Member
    Posted 2 years ago #

    I take that back. It is this plugin that is causing the site to get stuck in one post, based on last visited category. I suspect it has something to do with the 4/1 update, since that is when it started.

    I reverted back to the last update before the new one and it went back to working.

  4. arowe87
    Member
    Posted 2 years ago #

    We are having a similar problem on one of our websites.

    The site works fine until someone filters/searches with the widget, then they can only view the home page and none of the menus show up. It seems like the entire site is looking for the category selection query (including menus) instead of the page to list the results.

    This only happens once a session is set by the widget, and only after this update.

  5. straitline
    Member
    Posted 2 years ago #

    I am having the same issue, has anyone had any luck solving it? I picked apart the mcsw.php file, but couldn't quite get to the bottom of it.

  6. aptharsia
    Member
    Posted 1 year ago #

    Updated to the latest plugin version, still same thing. Going back to 3.1.1 until this is fixed.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Multiple Category Selection Widget
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.