Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Select data – not working now

[Resolved] Select data – not working now

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • Same happens to me.

    Uncaught ReferenceError: menuOut is not defined loader.php?
    Uncaught ReferenceError: menuOver is not defined

    Plugin Author Frank Bueltge


    Can you explain the steps to reproduce the problem.
    I have check, see screenshot, and always works the select.

    It seems to work on and off depending on what tables i choose. The problem is that for some reason it doesnt load header or footer, just the content. So a lot of scripts/css etc isnt loaded.

    Update, seems that if there are rows in the table, it will fail.

    Update, seems that if there are rows in the table, it will fail.

    Update, works fine after i deactivated nextgen gallery 2.0.7.

    Plugin Author Frank Bueltge


    OK, maybe nextgen load on all pages in backend

    I’m also using NextGen Gallery 2.0.11, and all is well again with Adminer, so it must’ve been related to a conflict with NextGen.

    Both Adminer and NextGen seem to be behaving for me.

    I appreciate the quick response.

    There is now a conflict when I have NextGEN Gallery and Adminer both activated. When I’m in Adminer and I click “Select Data” then the output is broken and I cannot see the Data.

    The only way to get “Select Data” working again is to Disable NextGEN Gallery.

    I really want my two favorite plugins to work together, NextGEN Gallery and Adminer.

    Plugin Author Frank Bueltge


    Hi Daniel,

    have you information about the conflict? Maybe a error?
    Also, maybe I can see it live in your install? Yes, I’m not your wife, but it would help me to understand the problem.

    Frank, I will add you as a WordPress user on a test site that exhibits this issue. If you can send me your email address, then I will add your account. I’m at: daniel at tualatinweb dot com.

    Thanks again for helping out.

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • The topic ‘[Resolved] Select data – not working now’ is closed to new replies.