Support » Theme: Sela » Front page widgets not displaying

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Hi @cphfoodster,

    I checked over your site and can see that you’re set up correctly, so it’s not immediately clear to me why code you’ve entered into a Text widget would be stripped out.

    Can you please copy/paste the code you’ve entered into your Text widget in your next reply? I can then take a deeper look into what’s going on. (Remember to surround your code with backticks so that it’s correctly formatted and easier for those of us on the forums to look over.)

    In addition, it’s possible that a third-party plugin is blocking the content of your widgets from displaying. Try disabling each of your plugins one by one to see if you can pinpoint a problematic plugin.

    Thanks!

    Thanks a lot for your help – the code below:

    <a href="/inspiration"><img src="/http://holtefisk.dk/wp-content/uploads/2016/06/img_8166.jpg" /></a>
    <p>Bliv inspireret til at spise mere fisk
    <a href="/inspiration">Læs mere →</a><p>

    Hope I did the backtick thing correctly? Sorry real rookie here 🙂

    When I looked today all the coding I entered yesterday was gone and I have now reentered it. In fact the widgets now DO appear, but the pics do not ? There is only a “pic icon” which then does display the pic if clicked upon?

    Heeeelp 🙂

    Sorry, I can see the code is not displaying properly – I have entered backtick in the beginnig and the end, but the entire code is still not displayed…?

    I’m glad to see the text is displaying correctly in the widgets now. 🙂 The link isn’t displaying due to the forward slash – / – that’s at the very beginning of the image’s URL:

    <a href="/inspiration"><img src="/http://holtefisk.dk/wp-content/uploads/2016/06/img_8166.jpg" /></a>

    The forward slash at the beginning of the URL is “telling” the browser to find and use the root URL of the site you’re on i.e. http://holtefisk.dk. It’s not needed in this case as you’re already calling http://holtefisk.dk.

    You can therefore either use http://holtefisk.dk/wp-content/uploads/2016/06/img_8166.jpg in its entirety, with no forward slash, or /wp-content/uploads/2016/06/img_8166.jpg:

    <a href="/inspiration"><img src="/wp-content/uploads/2016/06/img_8166.jpg" /></a>

    As a side note: I’ve gone ahead to edit your post so that the code displays correctly. 🙂 You could also use the “code” button above the reply box, which will automatically add the backticks for you.

    Let me know how you get on with that!

    Thanks a lot – that did the magic!

    Learning so much here 🙂

    I’m glad that worked out! 🙂 You know where to find us if anything else comes up, too.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Front page widgets not displaying’ is closed to new replies.