Support » Plugin: Growmap Anti Spambot Plugin » Seems to have stopped working lately?

  • Hi,

    I’ve been running the GASP plugin for a couple of months now and have been very pleased with how it virtually eliminated all spam, but it seems to have begin not working (or at least not working as well) on the last week or two.

    So just wondering if anyone has any ideas or suggestions?

    I have the latest version of the plugin and WP, and I have tried changing the checkbox name in the settings a few times. Everything seems to be working – the ‘tick to confirm you’re human’ box appears after the comment box, and there’s the hidden ’email’ field which does it job if anything is entered in it.

    The spam that I am getting through seems to be all very similarly formatted, as you can see in this screenshot:
    http://matchlessclueless.com/wp-content/uploads/2013/05/spam-screenshot.jpg

    It must be automated as every comment includes a website link, but the box to enter your homepage is hidden in my comment form so could not be completed by a human. Therefore this must be an automated spam system that knows not to enter anything in the ‘gasp-email’ text box when filling in the forms, so I fear this cunning plan to defeat spam might sadly be being defeated :”(

    Any thoughts or suggestions please?

    Regards, James

    http://wordpress.org/extend/plugins/growmap-anti-spambot-plugin/

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Seems to have stopped working lately?’ is closed to new replies.