Support » Plugin: Facebook » Second Issue: Update caused "Failed to Open" errors on site

  • Resolved Emmageddon

    (@emmageddon)


    And the latest update gets worse – Within about five minutes I began to get server errors with my sites – including those on the same server but not using this plugin. Ihave now archived and deleted the plugin from my FTP – and guess what everything is working. This is not good and AGAIn an issue only brought about since the update.

    http://wordpress.org/extend/plugins/facebook/

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Problem has resolved itself.

    And here we go again. Having to upload an older version I have just to get this working properly again

    The only way I have been able to resolve this is to reinstall the previous version

    Plugin Author Niall Kennedy

    (@niallkennedy)

    Can you please post the specific errors you see?

    As with my initial post, the plugin update within five minutes is causing my site to come to a grinding halt and any other of my subsites too.

    Btw not to be rude but I think the thread title explains when the site gets a failed to open, it’s the server not coping and it happens every time I update it – as a result, and also because of the alignment issue I have had to go back to the previous edition of the plugin.

    Moderator Andrew Nevins

    (@anevins)

    Is there anything more to the errors, than “Failed to open”? The plugin’s author is probably wondering if you have a PHP error. PHP errors provide more information than that.

    I’m not sure, all I know is once I upgraded to the new plugin, the sites slowed down continually contacting them when I tried to move to another page and then finally server not responding. Once that happened, the only solution was to revert back to the previous version.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Second Issue: Update caused "Failed to Open" errors on site’ is closed to new replies.