Relevanssi - A Better Search
Search terms erroneously returning zero posts (5 posts)

  1. I am encountering the exact same issue as http://wordpress.org/support/topic/search-terms-erroneously-returning-zero-posts?replies=6. It is on Multisite. I have activated both for the individual site and network wide, deactivated/reactivated, etc. When I look at the relevanssi db table I can see the search terms, I see it in the logs, the db looks ok however it does not show up on the search results page.

    I tried var_dumping everything I could find listed in other helpful posts, but it always resulted in an empty array.

    I also tried both logged in and out with the same results. Multiple browsers to catch and caching


  2. Mikko Saari
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    First of all - if you have a Premium subscription, you should really be using Premium support.

    If you don't have Relevanssi Premium, well, multisite searching is a Premium feature. The free version does not work on multisite (you can probably install it for one individual site and have it work, but multisite searches or multiple individual installations are not possible).

  3. Thanks Mikko. I do not have Premium currently, but I am attempting to get the client to purchase it.

    The index is being built just fine, it is the actual results that are not working properly. Any ideas on that?

  4. Mikko Saari
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Sorry, multisite install and free Relevanssi is a combo I won't support, as it's not even meant to work.

  5. Ok, thanks for the update

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Relevanssi - A Better Search
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic


No tags yet.