Support » Plugin: Search Everything » Search sending empty Parameter to Filter

  • Hi there,

    I am using custom post types to show attendees for events. As my attendees also have their customers, I am filtering them by event and customer including some self-made adjustments. Recently installed Search Everything-Plugin to search for my custom post types.
    Now I have some curious problem:
    At the BE I see my filter-dropdowns and the search-input field. With adjusting my filters, the whole form is submitted, including the “empty” input field, sending “s” as GET-Parameter. Unfortunately the Parameter is empty and I do not see any results. I have to submit the form one more time and I see the correct result.
    I was looking around at the “core” of Search Everything-Plugin and found a place where “s” is not checked if empty. Just added one line of code and now it works as expected:
    search-everything.php, line 248.

    if(empty($this->query_instance->query_vars['s']))
    			return $where;

    Maybe someone can just add it to the repository? Can’t see any error or mistake, while I shouldn’t check the var there as well 😀

    Greetings

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • eldb

    (@przemyslaw-napierala)

    Great job obm81!
    I had this same problem with filtering “Media Library”.
    Yours correction must be applied in next release Search-everything plugin.

    eldb

    (@przemyslaw-napierala)

    I must correct my post. Filtering works fine but searching results for custom taxonomies are empty now:-(

    This is the bug which made me disable this greate plugin.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.