WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] search bug in admin

[Resolved] search bug in admin

  • I’m in products list and searched for some keyword.
    url:
    http://project/wp-admin/edit.php?s=eko&post_status=all&post_type=product&action=-1&m=0&lang=lt&product_category=0&paged=1&mode=list&action2=-1
    got results and now want to search again. I enter my new keyword into search box and look what url i get :
    http://project/wp-admin/edit.php?s=ekolog&post_status=all&post_type=Array&_wpnonce=7ce93b4856&_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2Fedit.php%3Fs%3Deko%26post_status%3Dall%26post_type%3Dproduct%26action%3D-1%26m%3D0%26lang%3Dlt%26product_category%3D0%26paged%3D1%26mode%3Dlist%26action2%3D-1&action=-1&m=0&lang=lt&product_category=0&paged=1&mode=list&action2=-1
    with an error: “invalid post type”

    why the heck in the post_type variable came an Array?

    http://wordpress.org/plugins/wordpress-ecommerce/

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Mike

    @michael-copestake

    WPMU DEV Support Staff

    Hi @majklas

    Thanks for posting.

    I’ve tried but can’t duplicate this, can you try disabling other plugins and try again just to rule out a conflict?

    Hey there.

    We haven’t heard from you in awhile, so I just wanted to check in to make sure all was good.

    This thread was marked resolved, but please, if you still need help then just respond and open it back up. We can then take it from there. 🙂

    Hope you have a fantastic day!

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘[Resolved] search bug in admin’ is closed to new replies.