Support » Plugin: Gumroad » Script not being loaded

  • Resolved znortdesigns

    (@znortdesigns)


    Hi,

    I installed the plugin and added some gum.com/ links to my product cards, but they don’t seem to work. I did take a look at the footer.php and the wp_footer action is in it.

    From what I can see on the front is that the plugin is not loaded, could this be a caching error or something else?

    Hope to hear from you soon!

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Plugin Author Sahil Lavingia

    (@sahillavingia)

    That’s strange. I’ll take a look and get back to you.

    znortdesigns

    (@znortdesigns)

    Any update so far? 🙂

    Plugin Author Sahil Lavingia

    (@sahillavingia)

    Not yet. Which version of WP are you using?

    znortdesigns

    (@znortdesigns)

    I’m running the latest version (4.9.8).

    Plugin Author Sahil Lavingia

    (@sahillavingia)

    Ah, I think I figured it out. In your post you said you created “gum.com/” links. They should be either “gum.co” or “gumroad.com” – let me know if that fixes it. Link me the page if not and I’ll debug further (your original link redirects to a different URL).

    znortdesigns

    (@znortdesigns)

    I meant gum.co instead of gum.com above.
    I tried both gumroad.com/ and gum.co/ for the products, but they both don’t work.
    They redirect straight to the gumroad website, but not opening an overlay…

    The link to the page is in the first post, but to be sure here’s the link again: https://znortdesigns.com/products/

    Let me know if you need anything else.

    znortdesigns

    (@znortdesigns)

    Hi,

    I did take a look at the code from the plugin, but I can’t find any hook to the wp_footer. Could you take a look at this?

    Plugin Author Sahil Lavingia

    (@sahillavingia)

    Hi,

    Think I figured it out. You need to use the Gumroad shortcodes on the page for it to work. We’re working on removing that requirement in a future version.

    znortdesigns

    (@znortdesigns)

    Yes that’s works. Thanks for your help!

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘Script not being loaded’ is closed to new replies.