Support » How-To and Troubleshooting » [Resolved] Scheduled Posts – still not working?

[Resolved] Scheduled Posts – still not working?

  • It seems that my scheduled posts are now posting right away, rather than at the scheduled time, or being Missed as they were with the 2.9 upgrade. I have done the upgrade to 2.9.1 which was supposed to fix this problem, I thought.

    Anyone else having this issue? It’s highly frustrating. Do I need to use the patches I used the last time (I can’t recall who had posted the link to them, but they worked).

    All I want are my reviews and posts to schedule throughout the week and not all post at once the day I write them. Argh!


Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • esmi


    Forum Moderator

    2.9.1 addressed the problem that was previously solved by the 2.9 patches, so the cause of your current problem is likely to be completely different. Have you tried:

    – deactivating all plugins to see if this resolves the problem? If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    – switching to the default theme to rule out any theme-related problems?

    It’s really weird because it’s only happening once in a while. I’ve tried both those things as well. Maybe it’s just being temperamental to play with my mind. 😉

    It seems to be working now. If it happens again I’ll just fight with the options some more and get it to work. It would figure I have a blog software that’s just as stubborn as I am at times. haha

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘[Resolved] Scheduled Posts – still not working?’ is closed to new replies.