Support » Plugin: iPanorama 360 WordPress Virtual Tour Builder » scene jumping to another marker when loading

  • Resolved Michael Møller

    (@unomobil)


    hi,
    i am just testing the plugin, and I am having an annoying fail when loading.

    when loading the page with the view from ipanorama, the image-view are loading another marker from the scene, right after loading the scene, instead of, just waiting for a user input.
    the marker that are loaded in the scene, is added as marker number two, just to info ;-).

    INFO: the photos are actually from a music scene :-), that is not what I am mention, when talking about scenes 😉 .

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Thread Starter Michael Møller

    (@unomobil)

    any one having this issue ?

    Not here. Can the file be exported/saved and shared for testing?

    Thread Starter Michael Møller

    (@unomobil)

    Not shure how to do that :).
    But the test link is:
    https://unoweb.dk/multi/hr

    When goint to or from the point: den nøgne mand (a statue of a naked man 😂), im getting
    The fail. I then have to click on the image multiply times, or use the arrows for next image, to get furture/use it. Or it is jumping directly to the statue.

    Also i am having issues, getting the hight bigger 😩.

    When I finally can find my way there, Gaeste Indgangen looks like entire scene is a “link” notice the cursor is a pointer everywhere.
    If I follow the path, Manden, to Torvet midt, to Torve baren, gaste indg, then I see the picture appear and disappear.
    I can recreate your problem.
    I believe in your Marker you have an image inserted. (I hardly ever do this, although it is sort of nice, you can add any photo to use as the “link”… just have to keep it small!) The size of the image is so big it overlays the entire scene. The entire scene is now the link photo so you cannot move around the pano, and you cannot see any of other the Tooltips. But if you click on it, it will go to the next scene. Since you cannot see the other Tootips, you cannot go anywhere else. Remove the image to test. (You should then see only the default icon.) If that is it, and you still want to see that image in the Scene, then use a program to resize the photo to the good size. If you are wanting to make a photo appear when you click on the Tooltip, add it there, (Add Media” button) not in the Marker.
    Hope it helps, and that I am not totally incorrect. As I said before, I am not an expert at this at all….

    Thread Starter Michael Møller

    (@unomobil)

    Kaz2
    Thanks for your time :).
    I thought i had doubl checked all images :).
    I will take a look at it again.

    I know the info are to Big 🙂 they were just for testing, and to show a friend how it could be done :).

    Do you know how to make the window size higher ? I cant solve that either 🙃.

    Again thanks for your time and help 👍

    In WordPress, in the page that holds your panorama, if you are using Block Editor, then
    Use this code in a HTML block, you do not use the “shortcode”: You can change width and height to suit your needs.
    <iframe width=”560″ height=”560″ src=”https://unoweb.dk/?page_id=???” frameborder=”0″ allowfullscreen=””></iframe>

    You will have to adjust the URL for your page. Following is a page that has two sizes. The second one is the default window, the top I made square because it is a “Globe”. I also stuck a screen capture of how the code is entered.

    https://smlc.news/?page_id=244

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘scene jumping to another marker when loading’ is closed to new replies.