Support » Plugin: AweBooking - Hotel Booking System » Saving settings doesn’t work?

  • Hi,

    My awebooking 3.0.4 doesn’t work anymore. When I save new settings in admin panel, there is no effect on web site, nothing changes.

    I have reinstall plugin – nothing. I have delete awebooking tables in myphpadmin, delete posts inside post table that are connected with awebooking, delete everything, reinstalled around 10x but nothing.

    What ever I do, I can not get plugin to work, or to give me options to install pages again.
    How to delete everything and start from scratch?

    I even installed several plugins for deleting tables and “full plugins delete”, but it seams that somewhere something is left behind, because I can not delete it 100% and install it from scratch.

    Any ideas?

    Thanks in advance.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Thread Starter pejoumag

    (@pejoumag)

    OK, I think it is “Polylang” plugin. It changes permalink, so awebooking is not working. I’ll try to change permalinks in polylang plugin, so it can works one with other.

    I’ll confirm if it is Polylang and solution for this problem.

    Plugin Contributor anhskohbo

    (@anhskohbo)

    Hi, I just test awebooking with Polylang and seem the settings still work for me.

    Thread Starter pejoumag

    (@pejoumag)

    Yeah, it was something with Polylang, but it was my fault. Everything works just fine, later I have seen that I didn’t do something well or I forgot something (now sure now what was), but it was my fault. 🙂

    sorry about that 🙂

    Thank.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Saving settings doesn’t work?’ is closed to new replies.