Support » Plugin: Export User Data » Saved Data fields not Saving or Loading

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
  • Plugin Author qstudio

    (@qlstudio)

    Thanks for your message, we’ll not have time to look at this until we all return to work in March, but it will be part of our first review sessions.

    Excellent qstudio, thank you for your positive reply (and apologies for my late reply…must have went to my spam).

    artmerk

    (@artmerk)

    I am having the same problem!

    Plugin Author qstudio

    (@qlstudio)

    Thanks for your patience – we have now run some testing and cannot replicate this bug – we used the latest build of the plugin 2.0.3 and WP version 5.3.2

    This issue might be caused by a conflict with another plugin you have installed, so you are going to need to either provide additional information, such as JS console errors – or try to disable all plugins and revert to a default theme and test if the issue persists.

    baser125

    (@baser125)

    I’m running into same problem after updating to version 2.0.3 (with WordPress: 5.2.5). Chosen meta keys vanish after clicking save button. If I try to load the saved template it loads, page gets refreshed but no entries either. Error console says no errors.

    I deleted 2.0.3 and uploaded version 1.3.1. Works like a charm…

    Hope you find a solution for this bug! If you need any more information, just let me know.

    Plugin Author qstudio

    (@qlstudio)

    This issue might be caused by a conflict with another plugin you have installed, so you are going to need to either provide additional information, both PHP and JS console errors ā€“ also try to disable all plugins and revert to a default theme and test if the issue persists.

    Plugin Author qstudio

    (@qlstudio)

    We ran additional tests on WP version 5.3.2 with EUD version 2.0.3 and the saved fields loaded correctly, without errors – so we need some additional data to locate and replicate the problem – ideally PHP error logs relating to the EUD plugin during loading of saved fields.

    I am running into the same issue with my website. I can set up exactly the export format I would like on a regular basis, but when I click “Load” on one of my saved formats, nothing happens.

    Plugin Author qstudio

    (@qlstudio)

    @charlottejo – as mentioned, to help resolve this.

    ‘We ran additional tests on WP version 5.3.2 with EUD version 2.0.3 and the saved fields loaded correctly, without errors ā€“ so we need some additional data to locate and replicate the problem ā€“ ideally PHP error logs relating to the EUD plugin during loading of saved fields’

    How would I get those to you?

    Plugin Author qstudio

    (@qlstudio)

    @charlottejo – if you don’t know how to get that data, better that we wait until someone else can provide it – it would require making changes to your site to add debugging tools.

    Plugin Author qstudio

    (@qlstudio)

    The latest release might fix any problems people were having, so please feel free to update and try šŸ™‚

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.