Save Post Bug 2.5.1 (4 posts)

  1. griffmiester
    Posted 7 years ago #

    I upgraded to 2.5.1 over the weekend, and I'm getting this issue when I try and either write or edit a post.

    As soon as the post.php or new-post.php loads, the "Save" and "Publish" buttons start flashing, like I'm clicking on them, and it saves the post nearly immediately. This becomes a problem cos it reloads the page, and essentially stops you from freely writing the post.

    I've had this issue in both Safari and Firefox 2.

    Can anyone help?

  2. bcyber
    Posted 7 years ago #

    I'm having the same problem. Since I upgraded to 2.5.1 I can't publish posts anymore. Some how some of them are ending up in the drafts section too which doesn't make any sense.

  3. griffmiester
    Posted 7 years ago #

    I haven't tried publishing yet, just trying to write a draft anyway, but it's saving before I get a chance to do anything to the post, and then it seems to lose some (but not all) I've written.


  4. naijaecash
    Posted 7 years ago #

    I am having the same issue and more. The entire blog loading time has increased. Often the whole browser is held to ransom and I have to restart Firefox. I am actually regretting the upgrade that I did. I never had issue before the upgrade. I have tried disabling all my plugins and have updated those that needed updating, but the problem persist.

    Moderating comments have become a scary task. This is not funny :-(

    Please anyone with a solution to this should post it here. We need help and we need it fast!
    Thanks in advance

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic