Support » Requests and Feedback » Save and publish buttons disappeared

Save and publish buttons disappeared

  • In the edit post window, after fiddling with the screen options (1 and 2 column layout) the buttons for saving and publishing have disappeared.
    Although this is a known problem, I havent found a solution in previous forum threads.
    I tried out all “solutions” published on the forum, but nothing works.
    I’m using IE8 and it worked fine for a few days.
    Can someone help? I want to finish my freshly started site!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • esmi


    Forum Moderator

    Have you tried:

    – deactivating all plugins to see if this resolves the problem? If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    – switching to the default theme to rule out any theme-related problems?

    resetting the plugins folder by FTP or phpMyAdmin? Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

    It looks like WP doesn’t like IE very much. I found it had similar problems with IE7 and I can’t get around them.

    Hi Esmi and Lord T,
    Thanks for your reactions.
    After all my problem had nothing to do with plug ins, IE, or theme.
    I passed this problem to my son who is currently studying ICT at the Technical Highschool and guess what: He just found the disappeared buttons at the bottom of the page, where I had been looking as well, but apprently was struck with some kind of blindness.
    He just put back the buttons where to ought to be. Problem solved.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Save and publish buttons disappeared’ is closed to new replies.