Support » Plugin: Permalinks Customizer » same slug for all the posts

  • Resolved ivandelajara

    (@ivandelajara)


    When i try to create a new post, autogenetarion of slug is broken, it always try to use the same sling “automated draft” (but in my language)

    So then i need to manually write the slug and it create redirect and more redirects

    I dont understand what means “regenerate permalink” because it does nothing

    • This topic was modified 4 years, 2 months ago by ivandelajara.
Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • Plugin Author Sami Ahmed Siddiqui

    (@sasiddiqui)

    Hi @ivandelajara

    When i try to create a new post, autogenetarion of slug is broken

    What do you mean by that? Does it not create a permalink or it’s creating a wrong one?

    “regenerate permalink” works according to your permalinks settings. So, it has dependency on your settings defined on Plugin Settings Page.

    Sorry but i am not able to understand your issues. If you provide some details with screenshots then it will be helpful for me to assist you further.

    Regards,
    Sami

    Thread Starter ivandelajara

    (@ivandelajara)

    What do you mean by that? Does it not create a permalink or it’s creating a wrong one?

    Creating a post or page, creates a wrong one.

    “regenerate permalink” works according to your permalinks settings. So, it has dependency on your settings defined on Plugin Settings Page.

    When i create a post in Gutenberg or the old editor doesnt create a permalink based in the article title and predefined configuration (%category%/%postname%/ for post, %postname%/ for pages, %postname%/ for my post type).

    it generates an automated one called “automatic draft” and if i press the “regenerate” button, nothing changes. It uses the same wrong “temporal” one. Always do the same in every new post.

    http://www.site.com/my-category/automated-draft
    http://www.site.com/my-category/automated-draft1
    http://www.site.com/my-category/automated-draft2

    It doesnt matter what i write in the article title

    Sorry my bad english.

    • This reply was modified 4 years, 2 months ago by ivandelajara.
    • This reply was modified 4 years, 2 months ago by ivandelajara.
    • This reply was modified 4 years, 2 months ago by ivandelajara.
    • This reply was modified 4 years, 2 months ago by ivandelajara.
    • This reply was modified 4 years, 2 months ago by ivandelajara.
    Plugin Author Sami Ahmed Siddiqui

    (@sasiddiqui)

    it generates an automated one called “automatic draft” and if i press the “regenerate” button, nothing changes. It uses the same wrong “temporal” one. Always do the same in every new post.

    @ivandelajara WordPress set the postname to “auto-draft” by default if you doesn’t add the title so, i suggest you to change the “%postname%” to “%title%” and then check the functionality.

    Thanks,
    Sami

    Thread Starter ivandelajara

    (@ivandelajara)

    I did read that using “%title%” will change the slug if i change the title… But i will try.

    Plugin Author Sami Ahmed Siddiqui

    (@sasiddiqui)

    @ivandelajara What’s the update on this issue?

    Thread Starter ivandelajara

    (@ivandelajara)

    It was not enough. For now, i needed to use another plugin called “Regenerate Post Slug on Save”. It solves the problem but i get the same problem as using %title% (if it should works, thing it doesn’t)

    I think it’s something related to the “heartbeat” system. The first time that the post is stored it haven’t got a name-slug and then the plugin uses that “empty slug” that is actually converted to “empty-draft” by wordpress, so in fact the slug is “never empty”.

    Regenerate button doesn’t works in my case.

    So… The problem is: The plugin is storing the wrong slug.

    Plugin Author Sami Ahmed Siddiqui

    (@sasiddiqui)

    @ivandelajara Are you still using this plugin so, i’ll try to do something for that otherwise i’ll close this thread.

    Thanks,
    Sami

    Thread Starter ivandelajara

    (@ivandelajara)

    Yes i still use it. i installed the other plugin meanwhile this one is updated. Hope to be able to uninstall that one in the future.

    I think i can be somethign related to deprecation of functions or something like that…

    mypixels

    (@mypixels)

    I have exactly the same problem. When I’m creating a new post (with Permalinks Customizer plugin active), the post slug is saved like “automatically-created-concept” instead text entered in post title.

    Situation is the same with Gutenberg or Classic editor. When is your plugin disabled, everything works good – slug is made from text entered in “title”.

    Second bug: slug for every new page is saved like “uncategorized/page-title” which is weird because I hadn’t even set rewrite rule for pages.

    Plugin itself is excelent (it’s fast!) for me, except this bugs which make it unusable.

    Thread Starter ivandelajara

    (@ivandelajara)

    I finished using his other plugin called “Custom Permalinks” and configuring post by hand.

    Meanwhile i thought that it could be a conflict between the Redirect plugin or Yoast becasue those plugins generate slugs too…

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • The topic ‘same slug for all the posts’ is closed to new replies.